Елена определя "Достатъчно" като "най-изстраданата песен в нейния репертоар". Работата по парчето започва още през месец Октомври 2007-ма година. Идеята идва от самата Елена. Може би малко хора знаят, че тя е автор на припева на песента, който всички знаят. В главата на Елена през цялото време се върти фразата "достатъчно, пропадах и потъвах с теб". Тази идея се харесва от Мариета Ангелова и я доразвива. Идеята за клипа също е на Елена, с помощта на Тенчо Янчев. Заснемат се две версии - една на Тенчо и друга на Стенли. Версията на Тенчо се завърта по Планета, а тази на Стенли зрителите имаха възможност да видят на Турне 2008 отзад на видео-стената по време на изпълнението на Елена. Веднага след излизането на клипа по ТВ Планета, MAD TV проявяват желание да излъчват клипа. За няколко седмици "Достатъчно" се изкачва в класацията 50-те най по българската MAD TV. В Гърция също имат възможност да видят и чуят песента. Според регламента на телевизията, щом песента достигне челната тройка отива директно за излъчване по MTV. Това се случва с "Достатъчно" - първата поп-фолк песен, която се завърта в най-престижната музикална телевизия. Тя влиза в класацията World Chart Express и се здържа три седмици. "Достатъчно" дава на Елена най-голяма медиина популярност. Въпреки че в началото публиката е шокирана от сюжета, в последствие тематиката допринася много за популярността на клипа. Темата за домашното насилие е наистина наболял проблем, не само в нашето общество, но и по света. Затова Елена и екипът, работил по клип, отправят своя апел : "Кажи Дсотатъчно, спри насилието".

- Достатъчно -

1.Сърцето ми, сърце ли е?
Цяло в рани е от твоите лъжи наранено.
Животът ми, живот ли е?
Бледо копие мрази ме и той че съм с тебе.

Аз лудата загърбих себе си,
живях заради теб.
Но никога не чух "Обичам те!".

Припев:
Достатъчно пропадах и потъвах с теб,
достатъчно го отричах.
Достатъчно и плаках и настрадах се,
достатъчно те обичах. (х2)

2.Душата ми, душа не е.
На парчета е въпреки това още диша.
Парчетата ще събера
и живота си аз начисто ще пренапиша.